fbpx

Kunnon kotiruoka kuuluu jokaiselle

Lounas­kuljetukset ikäihmisille

Lounaskuljetukset Hämeenlinnan alueella

Laadukkaista raaka-aineista valmistetut ruoka-annokset ja joustavat lounaskuljetukset helpottavat monen ikäihmisen arkea Hämeenlinnan seudulla. Kun ruoanlaitolle ei löydy voimia tai aikaa, älä jää nälkäiseksi, vaan hyödynnä rohkeasti joustavaa ateriapalveluamme. Hyvää lounasta kotiisi tuotuna ja ystävällistä asiakaspalvelua – sitä saat meiltä.

Soita meille ja suunnitellaan yhdessä läheisellesi sopiva kokonaisuus

Hinnasto

Annoksien hinta on veroton. Verottomuuden edellytys on, että asiakkaan kanssa on tehty palvelusopimuksen ja palvelusuunnitelman ja yksityisen sosiaalipalvelun vaatimat perusteet täyttyvät. Näitä ovat esim. ikääntymisestä johtuva toimintakyvyn aleneminen, sairaus tai vamma. Palvelusopimuksen ja palvelusuunnitelman löydät täältä.

Kaikki hinnat sisältävät kuljetusmaksun. Jokaiseen laskuun lisätään toimistomaksu.

Lämmin lounas sis. lämmin pääruoka, suolainen lisuke ja jälkiruoka

10,90€

Viikonlopun kylmä lounas sis. pääruoka ja jälkiruoka

9,90€

Toimistomaksu

2€ / kk

Ketterä ja tilanteen mukana elävä sopimus

Täysin tarpeisiisi räätälöitävä palvelukokonaisuus

Ikääntyvien kotona asumista tulee tukea niin pitkään kuin se toimintakyvyn puolesta on turvallista. Kotiin tuotavat palvelut lisäävät mahdollisuuksia asua kotona entistä pidempään. Asiakkaillamme on monenlaisia elämäntilanteita ja tarpeita. Otamme ne mahdollisuuksien mukaan huomioon joustavassa palvelussamme, minkä ansiosta ruoan kotiinkuljetus onnistuu juuri niin usein kuin tarvitsette.

Aterioiden määrä 1-7 / viikko

Valmistamme arkisin maanantaista perjantaihin lämpimän aterian, joka kuljetetaan asiakkaalle lämpimänä. Ateriamme ovat laktoosittomia. Ateria sisältää suolaisen- sekä makean lisukkeen. Viikonlopulle voi valita kylmän aterian, joka sisältää makean lisukkeen ja toimitetaan perjantaina. Aterioiden määrän voit valita itsellesi oman tarpeen mukaan. Tilaustavan voi valita kahdesta eri tilaustavasta:

a) vakiopäivät
b) tilaus: ruokalistaan merkitään halutut ateriat.

Keräämme tilaukset aina 4-5 viikkoa kerrallaan. Aterioiden tilaaminen tapahtuu puhelimitse: 045-1824 111 (arkisin 7:00-14:00) tai erillisellä tilauslomakkeella, jonka voi pyytää ruoan jakajalta.

Ketterä sopimusmalli

Ateriapalvelua varten tarvitsemme asiakkailtamme kirjallisen palvelusopimuksen/suunnitelman, jotta yksityisen sosiaalipalvelun vaatimat perusteet täyttyvät. Näitä ovat esim. ikääntymisestä johtuva toimintakyvyn aleneminen, sairaus tai vamma. Sopimuksen voi palauttaa ensimmäisellä toimitus kerralla kuljettajalle tai sähköpostitse.

Nopeat muutokset tilanteen mukaan

Aterioiden peruutukset ja muutokset on tehtävät toimitusta edeltävänä arkiaamuna klo 10:00 mennessä puhelimitse 045-1824 111.

Myös viikonlopun ruuat ennakkotoimituksena

Viikonlopun kylmät ateriat toimitetaan perjantaisin.

Kokeilujakso

Aloita kätevällä kokeilujaksolla
- täysin sitoumuksetta!

Joustava ja luotettava ateriapalvelumme mahdollistaa hyvästä ruoasta nauttimisen omassa kodissasi. Pystymme aloittamaan ateriatoimitukset nopeasti ja huomioimme asiakkaidemme erikoistarpeet. Meillä on asiakkaidemme avaimet, joten jakelu toimii aina aikataulussaan. Ateriat voit tilata haluamillesi päiville, ei minimimäärää viikossa/kuukaudessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tuomme mielellämme hyvät ja täyttävät lounaat sinullekin!
 

Aloita tästä

Aloita tekemällä alustava tilaus palvelusta oheisella lomakkeella. Otamme vielä lomakkeen täytön jälkeen Sinuun yhteyttä, ja vahvistamme tilauksen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Palvelun vastaanottaja

Tilaaja / omainen (ei pakollinen)

Aloitusjakso

Jakson toivottu pituus
Toivottu alkamispäivämäärä